http://webwulff.fi/
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin et ei saatana." edia.giphy.com/media/imCKYkWPtw304/giphy.gif… 8.53 ap. · 17. huhtik. Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden ... "eka olin sillee et ei vittu, mut sit mää tajusin et niko sekos" Eka olin et ei vittu mut sit mä olin et ei saatana! - Laughing Man. eka olin et ei vittu,mut sit mä olin et ei saatana! ... klo 0:56 | 17.2.2010. mutta sitten vaan osaa yllättää ja hemmetti ei mitenkään positiivisesti!!! ap. 7 Dec 2018 — kotona_rompelinmaella Eka mä olin et ei vittu, mä oon iha hullu mut sit mä olin et ei saatana sehän on justiisa joulu! ... more. 6 Apr 2009 — Eka mä olin et ei vittu, mut sit mä olin et ei saatana.. Tekevälle sattuu? Muut. eka olin et ei vittu. mut sit mä olin. et ei saatana. Make a Grumpy cat Meme! Report this meme. 3448. AddThis Sharing Buttons. Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden ... 5 Jun 2016 — ... pitkälle internetistäkin tuttua lausahdusta, “eka olin et ei vittu, mut sit mä olin että ei saatana!” En oikein tiennyt mitä ajatella. 17 Aug 2021 — Eka olin että ei vittu Sitte olin että ei saatana onx ne nää lasit Mä en katoa Eiks oo ironista Jos et tykkää ime finnistä klitorista Oon jo ... strange or be forgotten — eka olin et ei vittu mut sit olin et ei saatana. 1.5M ratings. 277k ratings. See, thats what the app is perfect for. eka olin et ei vittu Oct 22 19:02 UTC 2013. 13. eka olin et ei vittu. Generate a meme using this image. More memes featuring this image. eka olin et ei ... joo, puhelinvääristää ääniä, mutta SILTI. Luokiteltu yhteisöihin. Battery Coffeed Ruoka ja juoma,; Eka olin et ei vittu Harrastukset, ... 22 Nov 2021 — Sen syntytarina ei kuitenkaan ollut sieltä helpoimmasta päästä. Dalton Trumbon vuoden 1971 Johnny Got His Gun -elokuvaa ja Metallican ...And ... Eka luulin et tälläst voi sattuu vaan KYNÄNISKOILLE, mut aina ei ... Ei vittu siellä oli pari kynäniskaa tekemässä penkkiä, Testo sano niille "me tultiin ... Eka olin että ei vittu. Sitte olin että ei saatana onx ne nää lasit. Mä en katoa. Eiks oo ironista. Jos et tykkää ime finnistä klitorista. Eka olin et vittu mut sit olinki et liirum laarum. ainokerttus Profile Photo. Aino · over 1 year ago. Follow. *Aluks olin et ei vittu mut sit olin et ei ... Aluks olin et ei vittu. ... Voi vittu miten kauan kesti tajuta tuo. Eka olin et mikä vitun osx shark mut sit olin et voi vitu oon idiot, tajusin ja lopetin ... Olin vain kuullut juttuja siitä. ... Ei se ole tasavertaista, että sä et saa käyttää enempää kuin joku persaukinen. ... Ei vittu! Oliver: Ei se vittu siitä johdu! Tajuuk sä vitu pölkky et me oltiin yhdessä kolme vuotta. Mää oikeesti rakastin sitä. Sekunnin hiljainen hetki. 18 Nov 2015 — Eka olin et ei vittu ja sit olin et ei saatana. Tämän kun ei pitänyt olla sellainen asia joka olis mulle mikään juttu. Mulla ei pitänyt olla ... 25 Aug 2012 — Eka olin et ei vittu mut sit olin et ei saatana. No onhan se sky shot melkonen loikka mutta huh huh... :s. TeKaMOTO. 22 Jan 2018 — Nyt kirjoitetaan eka biisi ja pistetään se purkkiin. ... Mä olin et vitut, tää räppihomma tulee natsaamaan, ei tässä ole mitään muuta ... Mä olin silloin ihan varma, että tää paska loppuu joskus, mutta nyt olen huomannut, että mun polku johtaa väkisinkin johonkin rappio-alkoholistin elämään, tai ... 3 Dec 2021 — Eka olin et ei vittu mut sit olin vaa sillee on se tomppa kyl vitu kova sälli. Massii riittää vaikka vittu koko afrikalle :D ei auta nostaa ... 30 Dec 2007 — Eka mä olin et ei vittu mut sit mä olinki jo et ei saatana.. Kotipaikka: Rahkoila; Mielenkiinnon kohteet: jenkit,pennut ja jos niiltä jotain jää ... 15 May 2009 — Siis eka mä olin, et ei saatana, mut sit mä olin, et ei vittu... .... .... Vectra B X25XE Sport -98, Vectra A C25XE CDX -94 ja Ascona C ... Olin aika yllättyny kun kuulin et seurustelette. SAMUEL Keltä kuulit? (Huudahtaa nopeasti.) Tai kun ei me olla mitää seurustelusta puhuttu. Tasan ei mee onnen lahjat. Mut oikeesti vittu se on hyvä. Kuulisitte. Sitä ei ihan heti tajuakkaan. Mullakin meni niinku melko pitkään. Eka mä olin silleen et ... Liittyvät sanat: y ... e.v.v.v.k: "ei vois, vittu, vähempää kiinnostaa" (kirjall). edu: euro ... eka: ensimmäinen : Mä olin eka, vaikken vetäny ees täysillä. 2 Oct 2021 — Kun mä kuulin ekaa kertaa Mayhemin Deadin laulaman Freezing Moonin, niin olin: ”Ei jumalauta! Tää on tässä, tää on vitun kick ass!”. Ensin mä olin et ei vittu mut se asento siinä seksiasussa, mun timmi pikku peba pystyssä oli niin rivo et se kiihotti lisää. Sit mä kiljasin pelkästä ... 7 Jun 2021 — Luulin vitsiksi kun näin ekan kerran kuvat : D Aivan hirveän rumat : ( ... Ekaks olin et ei vittu, sit olinki et ei saatana : D : alas: Viro ... 11 Jul 2015 — Eka olin et ei vittu mä oon umpikujas tän mun soolouran kaa, mennyt nii diipiks. Sit mä tein läpäl sivuprokkiksena sellasta purkkamusaa ... Mitä vittua mä tein vääri et sä et oo puhunu ja vastannu mun viesteihi ku kysyin ... Olin ystävän kanssa sopinut muutamista menoista, mutta henkilöstä ei ... Vain yksi ihminen tuli kysymään tarttisko apua ku olin kännyn akku loppu ja auto hälyvalot pääl risteykses. Muutama mitä vittua-reaktiota tuli ku siin yön ... Kanava nolla Lyrics: Ei tätä, ei vittu, eihän täältä tuu mitään / Ite vittu katsot, äh... / Hiljaa, hiljaa, no niin / Se on Petri, Petri, ... 19 Jul 2017 — <sledderi> Eka olin et sedimentit kertoo, että niin ja näin, sit olinki et ei vittu, puut kasvaa sedimenttien läpi ja dinot tallaa ... (rod-mjaa) joojoo ekaa kertaa aamu kybält vissii ja ... <KaKu> Ei kukaan voi päätellä et sä käytät huumeita, jos vaikka tykkäät lukea kirjoja pienessä ...

Web Design
Marketing
Scroll down for more
See Our Work
Bing Google