http://webwulff.fi/
16 Nov 2006 — Ismo Alanko Säätiö - Vittu kun vituttaa. Watch later. Share. Copy link. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesnt begin shortly, ... 28 Mar 2013 — Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa. 85,330 views85K views. Mar 28, 2013. 389. Dislike. Share. Save. hilmalimperi. hilmalimperi. 11 May 2009 — Mua vituttaa niin ankarasti, vituttaa aamusta iltaan, vituttaa on kaikki turhaa, vittu kun vituttaa! Se on niin kaunista katseltavaa kun ... 28 Jul 2018 — Ismo alanko Vittu kun vituttaa Live kotka meripäivät 2018. 1,285 views1.2K views. Jul 28, 2018. 7. Dislike. Share. Save. Stope. Stope. Vittu Kun Vituttaa Lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti ... 12 Sept 2015 — Ismo Alanko Vittu kun vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori... Full and accurate LYRICS for "Vittu Kun Vituttaa" from "Ismo Alanko": Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi, kierrän kriisiryhmänne kaukaa, älä tyrkytä ... Listen to Vittu Kun Vituttaa on Spotify. Ismo Alanko · Song · 1999. Vittu Kun Vituttaa lyrics - Ismo Alanko - Album: other songs, Vittu Kun Vituttaa ringtones, search for Ismo Alanko lyrics, album: other songs ... Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti / vituttaa aamusta iltaan / Levykauppa Äx: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: T-paita, Girlie-T-paita, T-paita. Levykauppa Äx: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: T-paita, Girlie-T-paita, T-paita. Lyrics to song "Vittu kun vituttaa" by Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ... Vittu kun vituttaa Songtext von Ismo Alanko Säätiö mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com. Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa (Letra e música para ouvir) - Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi vituttaa ... Joululevy (tunnetaan myös nimellä Vittu kun vituttaa) on Ismo Alanko Säätiön single, joka julkaistiin 22. marraskuuta 1999 levymerkillä Poko Rekords. VITTU KUN VITUTTAA LYRICS by ISMO ALANKO: Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten... 25 Jul 2017 — Lyrics for Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko. Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua... Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa | Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua vituttaa. Ismo Alanko Säätiö: Vittu kun vituttaa: Directed by Pentti Kasurinen. With Ismo Alanko, Teho Majamäki, Kimmo Pohjonen. The music video for the song "Vittu ... Watch the video for Vittu kun vituttaa from Ismo Alanko Säätiös Joululevy for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Vittu Kun Vituttaa testo canzone cantato da Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi... Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa (Letras y canción para escuchar) - Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi ... 3 Oct 2021 — Ismo Alanko Säätiö CDS Vittu Kun Vituttaa+1 v.1999 UUSI ostettavissa hintaan 8,50 € paikkakunnalla TAMPERE. Osta heti tästä! Listen to Vittu Kun Vituttaa (Live) MP3 Song by Ismo Alanko from the Finnish movie Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää - Live free online on Gaana. Vittu Kun Vituttaa. by Ismo Alanko. on Joululevy (1999), Superlajitelma -boksi (2013). Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori Vittu kun vituttaa by Ismo Alanko Säätiö. Original artist Ismo Alanko Säätiö; Total plays 26 times by 3 artists; First played September 11, 2013 by Alasin ... Full and accurate LYRICS for "Vittu Kun Vituttaa" from "Ismo Alanko": Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi, kierrän kriisiryhmänne kaukaa, älä tyrkytä ... Record Shop X: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: T-shirt, Girlie T-shirt, T-shirt. 16 Dec 2015 — Sillon kun siltä tuntuu, niin silloin sitä sanotahan suorahan ja sillä ... perisuomalainen Ismo Alanko säätiön laulu, Vittu kun vituttaa:. Vittu kun vituttaa chords by Ismo Alanko. Chords: C, G, F, Em, Fm, Cm, G#, D#. Play song with guitar, piano, bass, ukulele. - Yalp. video outu.be/_PbWsF-8aJU?a Ismo Alanko Säätiö - Vittu kun vituttaa. 10:58 AM · Feb 22, 2016·Google. Leggi il testo Vittu Kun Vituttaa di Ismo Alanko tratto dallalbum Joululevy. Cosa aspetti? Entra e non perderti neanche una parola! Leggi il testo Vittu kun vituttaa (live) di Ismo Alanko tratto dallalbum Maailmanlopun sushibaari. Cosa aspetti? Entra e non perderti neanche una parola! Osoitteessa ww.sip.fi/~vanities/ismo.html on Ismo Alangon sanoituksia - löytyisiköhän ... Kappale saattaisi olla nimeltään myös Vittu kun vituttaa, ... Vittu Kun Vituttaa (Live) Lyrics by Ismo Alanko from Kolmannesvuosisata Taiteilijaelämää - Live. Now, listen to all your favourite songs, along with the ... Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan Kuuntele Yötä, niin alkaa vituttamaan. ... Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa ... Lapinlahden Linnut - Vanha suomalaisten poikain Vitutuslaulu. Music video and lyrics - letras - testo of Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko. SongsTube provides all the best Ismo Alanko songs, oldies but goldies tunes ... Sign up for Deezer and listen to Vittu kun vituttaa (Live) by Ismo Alanko and 73 million more tracks.

Web Design
Marketing
Scroll down for more
See Our Work
Bing Google