http://webwulff.fi/
Ahdistaa millon mikäkin asia. Ja jos en tunteitani käsittele, se ahdistus pyörii nii kauan päällä ennen kun ne tunteet on käsitelly... ja ahdistaa ihan ... Vittu mä en jaksa enää tätä nykyistä maailmanmenoa! Perkele kohta alkaa koulu ja pääsen taas kuuntelemaan, ku kaikki muut kertoo millainen biletys-p... 30 Dec 2018 — Haista paska painu helvettiin. 25 Jul 2008 — Itse asiassa hän on vaan niin vitun saamaton, laiska(ei kuitenkaan soffapotaatti) ja pihi, että ei viitsi mitään mulle ostaa ja näin huomioida ... Mä sanon viimesen kerran etten jaksa enää.. en oikeesti jaksa enää.. elää täällä. Sillon ku ihminen ei keksi yhtä ainuttakaan vitun syytä olla täälä ja se ... ei vittu jaksa enään. Viesti Kirjoittaja se pahaolo ja vitus » 13.12.2010 15:09:59. mä en nyt jaksa enää edes itteeni ja tänään on todella käynyt mielessä ... …uutta perää emmä vittu jaksa enää vasara ikkunasta lentää kerään mun kamat ja haistatan vitut ja sanon et vittu herää Lähtisitko kanssani tesoman järvelle ... 4 Jul 2008 — Eilinen päivä meni taas aivan päin helvettiä. mä en edes vittu tiedä mistä mä aloittaisin.. mua itkettää ja vituttaa. Ei minusta enää tulee ehjää ihmistä. ... Olen yrittänyt jaksaa, mutta kun joka vitun päivä on sitä yhtä ja samaa ... Mun voimat ei vain enää riittäneet. 22 Aug 2008 — kysyin mieheltä josko olis antanut rahaa, niin ei oikeen oo, onhan siellä sitä velliä.. joopa joo, kylläpä sillon kun eletään minun rahoilla ... 22 Aug 2008 — kysyin mieheltä josko olis antanut rahaa, niin ei oikeen oo, onhan siellä sitä velliä.. joopa joo, kylläpä sillon kun eletään minun rahoilla ... Uusi vuosi ja uusi minä! Vitut. sama mulkku ku ennenki. ... Vähä piristystä päiviin? kiinnostaa iha vitusti, näytä ... Enää viikko. Miten teillä menee? Talvivaara.. vittu mä en jaksa enää, ei siinä ole sen kummempaa hommaa, kun katkaistaan se yläpuolella olevan vesistön joki sinne ja johdetaan vedet sen... Haistakaa vittu paska, mä en jaksa enää! Kyss fittan! Jag orkar inte mer! Vittu, paska, jösses! Fan! Herregud! Vittu, paska. Fan, helvete. Mä en jaksa politiikkaa yhtään vittu enää tältä päivältä menkää nyt saunaan kaikki tai jotain vähän rauhoittuu kun menee kaikilla niin lujaa. 5 days ago — Bileiden jälkeen varatut miehet eivät enää mahdu samalle sohvalle. ... Mä en jaksa sitä vitun paskaa ja sitä vellomista siinä, ... 11 Nov 2020 — ... ett joku meni sen vitun keittiöön ja se on jopa pistäny keittiöön ... nyt mä en enää oikeesti jaksa sitä en jaksa asuu senkaa enää, ... En pysty välilläkään ajatella selkeästi. Itse murhaa olen miettinyt kahdesti koska kukaan ei vittu tarvi mua. Ja koska o nii VITU turhaitunu olo tästä niin aika ... vitut perheest, kato lasta, mä lähen vittu baariin ... "Mä en jaksa tätä enää, lopetan nää vitun piikit" ... Jäljel enää puolet tehokast peli-aikaa, "Mä en oikeasti enää jaksa. Mä olen niin vitun väsynyt. Aina kun musta tuntuu, että elämä alkaa menee ihan hyvin, niin tapahtuu jotain ja kaikki on taas ... Mua vituttaa Lyrics: En jaksa kuunnella tota paskaa enää. Nyt riittää jo. Se on Petrii / Vituttaa, ... Mut lähe vittuun jos haiset pahalle kuin selleri. 21 Jul 2021 — Vittu AINA IHAN SAMA MITÄ MÄ TEEN ni tuntuu siltä et epäonnistun. Vittu kiitos vaan ihan ... Mä en oikeesti jaksa enää kuunnella ketään. ... en mä jaksa enää ei Tapellaan uudestaan ja uudestaan, ja sitten puhalletaan mustelmiin Annan näitä sulle vaan, sekä vihaa että suudelmii Painu vittuun, ... Joojoo, vittu! mä yritän koko ajan saatana! Mutta ei se silti riitä, pystyt parempaan. Hiillostusta tulee.. painetta.. Ei jaksa enää edes sanoa, ... Mutten jaksa sitä tehdä, koska näitä biisejä on vielä vitusti äänitettävä. Ja nyt en jaksa enää tätä kimitystä. Mä oon vapautunu, mun ei pidä mitään. 17 Dec 2020 — Kun ei ite oikein jaksa enää, eikä ehdi”. ... Kyllähän mä mielelläni auttaisin, mutta en mä tuohon taida suostua. En tule.”. Translation of «mä en jaksa ktsoa elokuva» from Finnish to English. ... Mä en enää jaksa. ... Vittu, mä en jaksa mitään miehuuskokeita. Hän kääntää päätänsä sivulle niin ettei Peten huulet ole enää hänen huulillansa. Hetken hän katsoo Peteä ja yrittää tajuta mitä tapahtui.) ... Pete mitä helvettiä ... 11 Sept 2020 — Mä en jaksa käydä edes suihkussa enkä syödä. ... Voiko mua enää korjata? ... Vittu. Mua ei ees itketä enää. Makaan vain siinä eteisen ... 29 Sept 2011 — ... kansanedustajan lottounelmat ja voi saatana mä en oikeasti enää jaksa tätä, ... Saatanan perkeleen helvetin vitun persehomo vitun vittu. 1 Jan 2020 — Lapinpolthajat - Vittu mä vihaan punkkia! ... soittaa jotain fucking punkkia Tää on vittu mä vihaan punkkia! ... Ei vittu jaksa jutella vittu mä en jaksa enää ja kuitenkin.. ,. 4 Pin-lisäystä. ,. 3 v · koska näin on. ,. 14 Pin-lisäystä. ,. 3 v · todellakin. ,. 30 Pin-lisäystä. 6 Dec 2021 — Vittu en jaksa enää, jätkät. ... Mä teen nyt 60% ku teen gradua, toki tulee vähemmän massii mut tää on vain väliaikaista joten kestän. Jos rakastat kerran oikein, niin miksi mä noin tein? ... Mikä siellä maksaa, en jaksa enää oottaa, ... Mikä siellä maksaa, vittu mitä paskaa, En oo pariin viikkoon nukkunu kunnolla ja väsymys alkaa oleen siinä vaiheessa, että henkinenhyvinvointi alkaa oleen laskussa. Melatoniinit ei auta niinku ei ... 15 Oct 2018 — 937 Likes, 29 Comments. TikTok video from Teppo Kives (@lastinen): "Mä en vittu oikeesti jaksa enää@llovemusicalshit #lastinen". original ... 27 Aug 2008 — Mä en jaksa edes kiroilla tän tilanteen takia. ... Ai ni.. unohtu sanoo et Pasa vai Mika vitun Pasa ja Atpo, aataminomena perseessä vai... Mä en jaksa enää. Tää helvetin kerrostalo on yks vitun painajainen. Toinen seinänaapuri soittaa viikonloppusin ilta kymmenestä melkein neljään aamulla ... Tarina: "Vittu mä en jaksa. ... Tarina: En tiedä mitä pistäisi tehdä, en jaksa enää ... koska sain raivokohtauksen ja olin vitun vaarallinen. Päästkää mut vittuun kalliosta, Lappiin kasvattaa poroja. Anna mulle terve yhteisö jossa olla. Yksin ei jaksa enää, hyksiin ei passaa mennä.

Web Design
Marketing
Scroll down for more
See Our Work
Bing Google